Na przystawkę Sphinx proponuje zestaw czterech wypiekanych na miejscu libańskich chlebków: manouche z hummusem i pomidorkami koktajlowymi i lahmajoun z wołowiną doprawioną mieszanką siedmiu libańskich przypraw. Drugi starter to kibbeh - kulki z mięsa i kaszy bulgur ze szpinakowo-orzechowym nadzieniem, podawane z jogurtowo-miętowym dressingiem. Dla fanów zup Sphinx przygotował krem z dyni z soczewicą i harissą. Nowością są również burgery z jagnięciną lub z falafelem. Wśród innych dań mięsnych są wołowa kofta w pikantnym wydaniu i wołowy stek w harissie, podawany z zieloną fasolką, frytkami i sosem.
Więcej informacji na www.mamytensmak.pl
GODZINY OTWARCIA
DZISIAJ JEST: CZWARTEK
DATA: Kwiecień 25, 2024
NASZE CENTRUM OTWARTE JEST W GODZINACH:
09:00-21:00